Acest website folosește cookie-uri. Află mai multe informații despre cookie-uri aici. Dacă doriți să dezactivați cookie-urile, va rugăm să modificați setările din browser-ul dumneavoastră. Pentru a inchide acest mesaj

 

Politica de confidentialitate

Societatea procesează date cu caracter personal prin colectarea acestora de la Client în vederea derulării relaţiilor contractuale, și este de acord să se conformeze prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, Societatea are obligația de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către Client.

În acest sens, Societatea înregistrează doar date cu caracter personal furnizate in mod voluntar de către Client.
Datele obținute de către Societate vor fi stocate în baze de date, iar Societatea va lua toate măsurile pentru a le proteja împotriva distrugerii accidentale sau ilegale.

În scopul de a executa Contractul, Societatea va transmite datele cu caracter personal colectate de la Client către firma de curierat care va livra produsele și unităților bancare care vor procesa plaţile on-line.

Prin accesarea şi utilizarea Site-ului, Clientul iţi exprimă acordul privind colectarea și utilizarea acestor date cu caracter personal de către Societate. În cazul în care Societatea, decide să schimbe politica de confidențialitate, Societatea va posta aceste schimbari pe aceasta pagină, astfel încât Clientul să fie întotdeauna la curent cu informațiile privind modul în care Societatea colectează și foloseşte aceste date cu caracter personal.

Conform Legii nr. 677/2001, Clientul are dreptul de acces la date, dreptul de informare, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale și dreptul de a se adresa instanţei. De asemenea, Clientul are dreptul de a se opune la prelucrarea datelor cu caracter personal și de a solicita ștergerea acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi, Clientul poate înainta o cerere scrisă, datată și semnată, prin e-mail la office@mieleboutiquecluj.ro.

Mieleboutiquecluj.ro
office@mieleboutiquecluj.ro
0264434424
str. Bucuresti nr.55, Cluj-Napoca