X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Aspirator C3 Complete C3 Cat&Dog PowerLine

Cod : MIE10687020
Compară produs
Descriere

10 ANI GARANȚIE GRATUIT!

Formular de inscriere in program 10 ani: click aici

Pentru a asigura utilizarea de lungă durată a produsului, aspiratoarele Miele sunt supuse unor teste epuizante, fiind fabricate și testate pentru a rezista cel puțin 20 de ani. 

Aspiratorul C3 Cat&Dog a fost proiectat special pentru iubitorii de animale de companie. Cu peria sa Turbo, acest model înlătură fără cusur părul și scamele din covoare și tapițerii. Totodată, pentru a neutraliza mirosurile neplăcute, acest aspirator vine în dotare cu filtrul de cărbuni Active AirClean.

Acest model are o putere de aspirare de 890 W asigurând curățarea ușoară a suprafețelor cu un consum mic de energie. Murdăria va fi depozitată în noii saci speciali Miele HyClean 3D Efficiency, de unică folosință, cu 9 straturi și cu o capacitate cu 20% mai mare decât sacii anteriori. Capacul igienic și sistemul de închidere HyClose garantează curățenia în interiorul aspiratorului respectiv a motorului acestuia timp de 20 de ani. Aspiratorul dispune, de asemenea, de un sistem de filtrare în 11 etape, prin urmare aerul care iese din aspirator va fi mai curat decât cel din casă. 

Gama Miele C3 are o rază de operare de 12 metri. În plus ele sunt dotate standard cu trei accesorii: perie pentru tapițerie, duză pentru fante și perie de praf, avand peri moi, naturali. Acestea se găsesc într-un compartiment din interiorul aparatului, fiind ferite de praf.

Specificatii
Cod de bare
Cod de bare 4002515838747
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Aspirator C3 Complete C3 Cat&Dog PowerLine https://www.mieleboutiquecluj.ro/userfiles/4af52806-1137-4e9e-8208-b97ceefc2829/products/4298526_list.jpg Miele
1203.14 RON stoc limitat
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2018 Miele Boutique Cluj
designed by headstart.ro