X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

CM 5500 Cafetiera cu boabe freestanding Gold - Miele

Cod : MIE10770840
Compară produs

Produse similare

Preț 5.695,00 Lei
stoc limitat
Preț 5.695,00 Lei
la comanda
Preț 3.795,00 Lei
stoc limitat
Preț 4.745,00 Lei
stoc limitat
Descriere

Pentru a asigura o aromă perfectă a cafelei, Miele utilizează numai cele mai bune sisteme de măcinare în espressoarele sale. Râşniţa conică, fabricată din oţel neabraziv, de înaltă calitate macină boabele de cafea într-un mod special pentru conservarea aromei. Acest lucru conduce la o măcinare uniformă şi precisă a boabelor de cafea. Camera de preparare dinamică a espressoarelor Miele se extinde când este inundată cu apă. Cafeaua măcinată este amestecată foarte bine cu apă, iar aroma cafelei se poate desfăşura şi mai bine. Veţi beneficia astfel de o cafea cu aromă minunată.

Parametrii de preparare pot fi setaţi în funcţie de tipul de cafea şi intensitatea aromei: Setare pentru râşniţă, cantitatea de cafea, temperatura de preparare, pregătirea preparări şi cantitatea de apă. Aşa asiguraţi o aromă perfectă pentru cafeaua dvs. specială, pentru fiecare tip de cafea şi tip de prăjire. Aşa veţi obţine de fiecare dată cea mai bună aromă pentru fiecare cafea. Memoraţi băuturile preferate într-unul din cele 2 profiluri de utilizator posibile şi lăsaţi maşina dvs. de preparat cafea de la Miele să vă servească. În profilul de utilizator se memorează toţi parametrii băuturii dvs. preferate: Cantitatea de cafea măcinată, temperatura apei şi cantitatea, precum şi modul de pregătire a laptelui, dacă este cazul. Pentru o experienţă personalizată a cafelei.

Sistemul ComfortClean permite o curăţare uşoară. Multe din piesele espressorului, de exemplu recipientul de apă şi recipientul de deşeuri, pot fi curăţate uşor în maşina de spălat vase. Acest lucru contribuie semnificativ la menţinerea valorii aparatului electrocasnic. Unitatea de infuzie este „inimaˮ preparării automate a cafelei. Aceasta poate fi scoasă şi curăţată cu uşurinţă. Astfel se asigură o unitate de preparare igienică şi o calitate consecvent ridicată a cafelei şi longevitatea espressorului.

Specificatii
Cod de bare 4002515937990
Date tehnice
Dimensiuni în mm (înălţime) 510
Dimensiuni în mm (lăţime) 450
Dimensiuni în mm (adâncime) 575
Putere electrica totala in kW 1,5
Capacitate cafea (g) 200
Capacitate apă rezervor (L) 1,3
Lungime cablu de alimentare in m 1,2
Design
Tip control Direct Sensor
Design Front PureLine
Culoare Obsidian Black
Functii
Băuturi Cafea
Cafea lungă
Caffe Latte
Cappuccino
Espresso
Lapte fierbinte
Latte Macchiato
Ristreto
Spumă de lapte
Ibric de cafea - pentru a prepara pana la 8 cesti de cafea
Apă fierbinte
Tip espressor
Tip espressor CM 5
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Boutique Cluj
designed by headstart.ro