X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Bucătarul Miele Boutique la tine acasă!

La Miele ne place să împărtășim dragostea pentru mâncare cu toți prietenii noștri. Dacă împarți aceași dragoste pentru mâncare și vrei să îți surprinzi familia sau prietenii cu o experiență culinară inedită, cu Miele ai acum ocazia să îl ai pe chef Ciprian Tătaru chiar în bucătăria ta.

Indiferent dacă dorești să deguști un meniu à la carte conceput exclusiv pentru tine și prietenii tai sau dacă vrei să te bucuri de experiența gătitului alături de cei dragi sau chiar să înveți să gătești într-un cadru privat, chef Miele îți vine în ajutor cu o experiență unică și specială.

Cine poate beneficia de oportunitatea de a-l invita acasă pe bucătarul Miele?
Dacă ai unul sau mai multe electrocasnice Miele incorporabile în bucătăria ta și ești din Cluj Napoca, chef Miele poate veni la tine acasă pentru a găti timp de 2-3 ore un meniu exclusiv.

Pentru programari:
Cost: 800 Ron (tva inclus / nu sunt incluse ingredientele)

Cerințe:
Programarea se face cu 3 săpămâni înainte

Minim 1 aparat incorporabil Miele
În funcție de meniul agreat, chef Miele va face o listă de cumpărături cu ingredientele necesare care trebuie achiziționate de dumneavoastră.

Pentru comandă va rugăm să ne contactați la nr. de tel 0264.434.424

Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2018 Miele Boutique Cluj
designed by headstart.ro