X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

WMR 561 WPS Pwash&TDos XL Masina de spalat rufe

Cod : MIE10199270
Compară produs
Descriere

Această maşină de spălat silenţioasă şi puternică foloseşte o tehnologie sofisticată ce îi permite să spele rufele excelent într-un timp record. Având în dotare noua tehnologie inovativă PowerWash, ce înmoaie intens hainele pentru o curăţare temeinică, în profunzime, acest model distribuie în mod inteligent capsulele de detergent CapDos pentru a oferi cantitatea exactă de detergent necesar pentru diversele tipuri de rufe, cum ar fi cele din mătase sau din lână.

Mai mult, sistemul nostru inteligent TwinDos distribuie în mod automat fie detergentul Miele, fie marca de detergent aleasă de dumneavoastră, precum şi balsamul de rufe, la momentul optim în fiecare ciclu de spălare, realizând acest lucru timp de până la trei luni pentru cel mai înalt confort.

Opțiunea de îndepărtare a petelor al acestei maşini inteligente îndepărtează cu uşurinţă chiar şi petele cele mai dificile, în timp de tamburul tip Fagure cu Abur Delicat (SoftSteam HoneyComb) oferă funcţia pre-călcare, ce netezeşte delicat rufele pentru a putea fi călcate mai uşor. Când vă grăbiţi, puteţi utiliza ciclul Express20, ce realizează o spălare în doar 20 de minute, sau puteţi folosi ciclul exclusiv Miele QuickPowerWash, care vă oferă o spălare de top în mai puţin de o oră. În acelaşi timp, ProgrammeManager vă oferă funcţii suplimentare ce pot fi adăugate unui program, cum ar fi modurile Intensive sau Eco.

Acest model poate curăţa tipuri diferite de rufe în acelaşi ciclu de spălare, ocupându-se cu uşurinţă de până la 19 tipuri de haine. Mai mult, puteţi să îi spuneţi maşinii când să înceapă, folosind utila funcţie de amânare a startului cu până la 24 de ore (24-hour Delay Start). Iluminarea cu LEDuri a tamburului vă permite să verificaţi cu uşurinţă dacă tamburul este gol, iar ușa cromată, elegantă şi finisajul alb fac din modelul WKR 561 WPS un element de stil în plus pentru căminul dumneavoastră.

Cu o clasificare a consumului de energie de A+++, ce o face la fel de prietenoasă cu mediul înconjurător cât şi cu portofelul dumneavoastră, această maşină de spălat excepţională, de mare capacitate, este de asemenea dotată cu un sistem de protecţie pentru apă (Water Protection System), ce oferă garanţie pe viaţă împotriva inundaţiilor, pentru liniştea dumneavoastră. În plus, am construit şi testat această maşină sofisticată ca să funcţioneze timp de 20 de ani.

Spalare rapida si economa Miele Powerwash Dozaj automat a detergentului TwinDos Spalare a materialelor delicate cu sistem CapDos

Specificatii
Cod de bare
Cod de bare 4002515640494
Date tehnice
Dimensiuni în cm (înălţime) 850
Dimensiuni în cm (lăţime) 596
Dimensiuni în cm (adâncime) 643
Viteza centrifugare (RPM) 1600
Capacitate (KG/L) 9/64
Consum de apă anual în l 11000
Consum energetic anual (kWh) 130
Nivel zgomot (spalare/centrifugare) 72
Clasa energetica A+++
Capacitate spalare (KG) 9 kg
Design
Panou Comanda TFT inclinat cu text clar
Incastrabil/Supraetajabil da/da
Deschidere dreapta/45cm
Panou Frontal Emailat
Culoare masina Alb
Culoare usa Alb cu inel cromat
Functii
Powerwash Da
TwinDos Da
CapDosing Da
Design Tambur Fagure de miere termic
Senzor automatizare Da
Fuzzy Logic Da
Motor ProfiECO Da
Oprire fara centrifugare Da
Echilibrare automata Da
Pc update Da
Start intarziat Da
Afisare timp ramas Da
Afisare etape program Da
Ceas Da
Sertar detergent AutoClean
Tambur iluminat Da (LED)
Comenzi tactile Da
Tehnologie Softtronic Da
SteamCare Da
EcoFeedback Da
Time Control Da
Siguranta
Waterproof system (WPS) Da
Alarma sonora Da
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
WMR 561 WPS Pwash&TDos XL Masina de spalat rufe https://www.mieleboutiquecluj.ro/userfiles/4af52806-1137-4e9e-8208-b97ceefc2829/products/4241618_list.jpgMiele
0 0 5 1
8545.00RON stoc limitat
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2018 Miele Boutique Cluj
designed by headstart.ro