X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

WMF 121 WPS PW2 Masina de spalat rufe, 8 kg

Cod : MIE10197150
Compară produs
Descriere

Puteţi să vă aşteptaţi la haine mai proaspete, mai curate cu această maşină de spălat haine de la Miele. Folosind tehnologia inovativă PowerWash 2.0, acest model înmoaie intens rufele dumneavoastră pentru a obţine o îmbunătăţire cu 10% a performanţei de spălare în comparaţie cu modelele anterioare.

Mai mult, maşina este dotată cu sistemul nostru avansat de capsule CapDos ce are grijă de tipurile speciale de haine, cum ar fi cele din mătase şi lână, dozând automat capsulele CapDos ce conţin exact cantitatea adecvată de detergent, distribuit la momentul potrivit în timpul ciclului de spălare.

Caracteristicile utile ale acestei maşini de spălat de capacitate mare sunt proiectate pentru a prelungi durata de viaţă a hainelor dumneavoastră. Opţiunea avansată de îndepărtare a petelor îndepărtează cu uşurinţă chiar şi cele mai dificile pete, în timp ce programul Express20 termină de spălat rufele în doar 20 de minute atunci când vă grăbiţi. Aveţi de asemenea opţiunea de a folosit ciclul QuickPowerWash, ce vă oferă o spălare completă în mai puţin de o oră – un ciclu oferit exclusiv de Miele.

ProgrammeManager vă oferă funcţii suplimentare, pentru a adapta orice ciclu de spălare, incluzând modurile Intensive, Extra Quiet (Extra Silenţios) şi Eco, în timp ce tamburul de tip Fagure cu Abur Delicat (SoftSteam Honeycomb) eliberează constant abur pentru a oferi un efect de pre-călcare, netezind delicat rufele. Cu opţiunea de Start Întârziat se poate amâna începerea ciclului de spălare cu până la 24 de ore, iar afişajul electronic cu Timpul Rămas (Time Left) vă spune exact când se pot scoate rufele din maşină.

În ciuda gamei sale de caracteristici avansate, această maşină de spălat inteligentă are o clasificare a consumului de energie de A+++-30%. Finisajul alb al modelului WMF 121 îl transformă într-un element atractiv în casa dumneavoastră, iar modul în care această maşină de spălat este construită vă oferă performanțe superioare de spălare timp de 20 de ani.

Specificatii
Cod de bare
Cod de bare 4002515634196
Date tehnice
Dimensiuni în cm (înălţime) 85
Dimensiuni în cm (lăţime) 59,6
Dimensiuni în cm (adâncime) 64,3
Viteza centrifugare (RPM) 1600
Capacitate (KG/L) 8/64
Consum de apă anual în l 9900
Consum energetic anual (kWh) 137
Nivel zgomot (spalare/centrifugare) 72
Clasa energetica A+++
Capacitate spalare (KG) 8 kg
Design
Panou Comanda TFT cu butoane rotative
Incastrabil/Supraetajabil Da
Deschidere Dreapta/45 cm
Panou Frontal Emailat(exclusiv Miele)
Culoare masina Alb lotus
Culoare usa Alb cu inel cromat
Functii
Powerwash Da
CapDosing Da
Design Tambur Fagure de miere(exclusiv Miele)
Senzor automatizare Da
Fuzzy Logic Da
Motor ProfiECO Da
Oprire fara centrifugare Da
Echilibrare automata Da
Pc update Da
Start intarziat Da
Afisare timp ramas Da
Sertar detergent cu autocuratare
Tambur iluminat Da
Siguranta
Waterproof system (WPS) Da
Alarma sonora Da
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
WMF 121 WPS PW2 Masina de spalat rufe, 8 kg https://www.mieleboutiquecluj.ro/userfiles/4af52806-1137-4e9e-8208-b97ceefc2829/products/3927705_list.jpgMiele
0 0 5 1
6215.00RON la comanda
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2018 Miele Boutique Cluj
designed by headstart.ro