X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

WMV 963 WPS XL Tronic Masina de spalat rufe

Cod : MIE10499100
Compară produs
Descriere

Spalare rapida si economa Miele Powerwash Dozaj automat a detergentului TwinDos Spalare a materialelor delicate cu sistem CapDos

WMV 963 XL este modelul de top din gama de mașini de spălat rufe. Oferă o capacitate foarte mare de spălare, de 9 kg și o serie de caracteristici noi pentru rezultate mai curate și proaspete. Unic la acest model este design-ul elegant, care oferă comenzi intuitive touch screen, astfel aduce confort maxim și design in casa dvs. 

Prin utilizarea noului sistem Powerwash 2.0, această mașină pulverizează apă asupra hainelor dumneavoastră, astfel spălarea este mai economă cu 40% decât clasa de eficiență A+++-40% și cu sistemul Quick Powerwash (spălare rapidă), este nevoie de doar o oră pentru a rula o spălare completă. Noul sistem CapDos, permite spălarea a materialelor speciale, cum ar fi: lână, mătase, haine de exterior sau haine de sport, cu ajutorul unor capsule de detergent Miele care conțin dozajul ideal pentru un ciclu. Pentru că nu dorim sa vă faceți griji asupra costurilor de detergent pentru hainele de zi cu zi, Miele a conceput sistemul TwinDos, care dozează automat detergentul Miele sau orice alt detergent de pe piață in două faze.

Această mașină inteligentă vă oferă posibilitatea să selectați dintr-o listă de 19 tipuri de rufe diferite, având foarte mare grijă de țesăturile diversificate din aceeași încărcătură – este perfect atunci când nu aveți îmbrăcăminte suficientă dintr-un singur tip de material pentru o spălare. Mai mult, găsiţi la  acest model, toate caracteristicile pe care le asteptaţi de la o masină de spălat Miele, incluzând program de spălare rapidă de 20 de minute, program cu acţiune puternică de îndepărtare a petelor sau posibilitatea de a salva programele personalizate.

De asemenea, acest model este dotat cu sistem de protecţie pentru apă (Water Protection System) cu o garanţie exclusivă pe viaţă împotriva inundaţiilor iar finisajul alb lucios, tamburul iluminat LED şi ecranul tactil (touch screen) îi conferă un aspect plăcut acestei mașini pe care o  transformă într-un element atractiv în casa dumneavoastră, iar modul în care această maşină de spălat este proiectată, construită și testată vă va oferi performanțe superioare de spălare timp de 20 de ani.


Specificatii
Cod de bare
Cod de bare 4002515771464
Date tehnice
Dimensiuni în cm (înălţime) 850
Dimensiuni în cm (lăţime) 596
Dimensiuni în cm (adâncime) 643
Viteza centrifugare (RPM) 1600
Capacitate (KG/L) 9/72
Consum de apă anual în l 11000
Consum energetic anual (kWh) 130
Nivel zgomot (spalare/centrifugare) 72
Clasa energetica A+++
Capacitate spalare (KG) 9 kg
Design
Panou Comanda TouchTronic
Incastrabil/Supraetajabil Da
Deschidere Dreapta/ 46 cm
Panou Frontal Emailat(exclusiv Miele)
Culoare masina Alb
Culoare usa Alb cu margine Chrome
Functii
Powerwash Da
TwinDos Da
CapDosing Da
Design Tambur Da
Senzor automatizare Da
Fuzzy Logic Da
Motor ProfiECO Da
Oprire fara centrifugare Da
Echilibrare automata Da
Pc update Da
Start intarziat Da
Afisare timp ramas Da
Afisare etape program Da
Ceas Da
Sertar detergent Da
Tambur iluminat Da
Comenzi tactile Da
Tehnologie Softtronic Da
SteamCare Da
EcoFeedback Da
Brilliant Light Da
Buton Informatii Da
Time Control Da
Siguranta
Waterproof system (WPS) Da
Alarma sonora Da
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
WMV 963 WPS XL Tronic Masina de spalat rufe https://www.mieleboutiquecluj.ro/userfiles/4af52806-1137-4e9e-8208-b97ceefc2829/products/3984572_list.jpgMiele
0 0 5 1
10635.00RON la comanda
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2018 Miele Boutique Cluj
designed by headstart.ro