X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Mentenanta aspiratoare

Cod : MIE963244
Compară produs
Descriere

Aţi făcut deja cea mai bună alegere când aţi cumpărat aparate electrocasnice Miele, renumite pentru logevitatea lor. Pentru a fi siguri că vă veţi bucura cât mai mult de electrocasnicele dumneavoastră, Miele vă face o ofertă exclusivă de service:

Aspiratorului dumneavoastră ii se va face o verificare tehnică şi ii se vor schimba filtrele.

Beneficiile dumneavoastră, pe scurt:

    • Conservarea valorii aparatelor electrocasnice;
    • Curăţarea completă şi operaţiile de întreţinere efectuate de către experţii Miele vă oferă garanția că electrocasnicele dumneavoastră se află mereu în perfectă stare;
    • Rezultate perfecte;
    • Întreţinerea şi testarea funcţională regulate, împreună cu actualizările de programe vă oferă garanția că obţineţi mereu cele mai bune rezultate;
    • Sfaturi preţioase;
    • Experţii Miele vă stau la dispoziţie cu sfaturi şi sugestii pentru utilizarea optimă a aparatelor dumneavoastră electrocasnice.
 

Termeni si conditii:

Consumabilele nu sunt incluse in tariful de interventie. Seturile de consumabilele se pot achizitiona direct de la tehnician cu plata CARD la fata locului sau le puteti adauga in cos o data cu achizitia acestei interventii pe site. Solutiile de curatare se pot achizitiona pentru o singura utilizare direct de la tehnicianul Miele. 

Interventiile in afara localitatii Cluj Napoca se pot achita doar in avans cu Card Bancar sau prin virament bancar in contul societatii.

Specificatii
Customer service
-

Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Mentenanta aspiratoare https://www.mieleboutiquecluj.ro/userfiles/4af52806-1137-4e9e-8208-b97ceefc2829/products/4324957_list.jpgMiele
0 0 5 1
18.00RON livrare 1-4 zile lucratoare
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2018 Miele Boutique Cluj
designed by headstart.ro