X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

ESW 6229X Sertar termic - OUTLET - Miele

Cod : OMIE10453180
Compară produs
Descriere

Termeni si condiții:

  • Produsul vine fara ambalaj original.
  • Garantia comerciala este de 2 ani, insa Miele costruieste si testeaza toate produsele pentru a rezista 20 de ani.
  • Nu este inclusa livrarea produsului.
  • Functionalitate: Produsul a fost expus in showroom 
  • Exterior: Produsul se prezinta in stare excelenta

 

Sertarele de încălzire gourmet de la Miele oferă patru moduri de funcţionare: încălzirea ceştilor şi farfuriilor, păstrarea alimentelor la cald şi gătirea la temperaturi scăzute. Astfel, veţi putea utiliza cu uşurinţă sertarul de încălzire pentru fiecare necesitate. Încălziţi ceşti şi farfurii, păstraţi alimentele la cald şi gătiţi la temperaturi scăzute. Astfel, veţi putea utiliza cu uşurinţă sertarul de încălzire pentru fiecare

Gătitul la temperatură joasă este o metodă profesională de a găti carnea, care îi permite să rămână fragedă, aromată şi suculentă. Aroma şi nutrienţii sunt păstraţi într-un grad ridicat. Carnea poate fi tăiată imediat după ce este gătită. Nu este nevoie să lăsaţi carnea să se odihnească după gătit, deoarece sucurile din carne sunt uniform distribuite.

Sertarele de încălzire Miele sunt răcite pe toate părţile. Acest lucru nu permite înfierbântarea zonelor de prindere şi a dulapurilor adiacente. Structura frontului asigură o temperatură scăzută la exterior. Pentru un grad ridicat de siguranţă şi protecţie împotriva arsurilor, chiar şi pe aparatele electrocasnice cu mânere.

Dacă sertarul de încălzire este conectat la un espressor cu o oră de pornire programată, sertarul de încălzire se va activa automat cu 30 de minute mai devreme, astfel încât veţi avea ceştile preîncălzite pentru a vă putea bucura de o cafea perfectă.

Sertarele Miele au o capacitate foarte mare: Puteţi încălzi tacâmuri pentru până la 12 persoane în acelaşi timp (în funcţie de model), dar şi castroane mai mari. Ideal pentru momentele când aşteptaţi un număr mare de invitaţi. Pentru încărcare şi golire, sertarul încorporat Miele poate fi tras afară complet. Mulţumită şinelor telescopice stabile, sertarul poate susţine o greutate de până la 25 kg.

Culoare  Maro Havana
Design

Panou de comanda cu comenzi pentru senzor

Fara  manere

Curatare confortabila Panou de comanda incastrat
Dotari pentru confort

Cesti calde

Farfurii calde

Pastrare preparate calde

Preparare la temperatura  redusa

Latime aparat (mm) 595
Inaltime aparat (mm) 289
Adancime aparat (mm) 570

 

Specificatii
Cod de bare OMIE10453180
OVERLAY OUTLET
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
ESW 6229X Sertar termic - OUTLET - Miele https://www.mieleboutiquecluj.ro/userfiles/4af52806-1137-4e9e-8208-b97ceefc2829/products/4469408_list.jpgMiele
0 0 5 1
4100.00RON stoc limitat
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2018 Miele Boutique Cluj
designed by headstart.ro