X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

EVS 6114 Sertar vidat incorporat, Inox

Cod : MIE10246850
Compară produs
Descriere

„Sous vide” este un termen franţuzesc, care se referă la prepararea „sub vid”. Când folosiţi această metodă, alimentele sunt preparate la o temperatură constant redusă pe o perioadă mai lungă de timp, în ambalajul vidat din cuptorul combi cu aburi. Aspectul, forma, mineralele şi vitaminele din alimente vor rămâne intacte. Graţie sertarului de vidare, carnea, peştele, legumele şi fructele sunt pregătite în cele mai bune condiţii pentru prepararea sub vid.Sertarul de vidare impresionează prin gama largă de utilizări. Funcţia de bază a sertarului este foarte simplă: Aerul este aspirat din pungile de vidare, după care acestea sunt închise etanş pentru a nu permite pătrunderea aerului. Alimentele păstrate prin această metodă îşi vor păstra prospeţimea pentru mai mult timp. În plus, sertarul de vidare păstrează alimentele în cele mai bune condiţii pentru prepararea sub vid. Sertarul de vidare este partenerul ideal pentru cuptorul combi cu aburi.

Alimentele sigilate sub vid rămân proaspete mai mult timp. Acestea se pot păstra în zona PerfectFresh a frigiderului. După sigilarea sub vid, peştele şi legumele îşi vor păstra prospeţimea mai mult timp fără a-şi pierde gustul sau calitatea. Sigilarea sub vid protejează alimentele de contaminarea prin miros sau aromă. În plus, după ce sunt sigilate sub vid, pâinea şi chiflele îşi păstrează prospeţimea mai mult timp la temperatura camerei.Dacă separaţi ierburile, brânza sau carnea feliată în porţii mici, veţi avea mereu produse proaspete la îndemână. Brânza îşi păstrează prospeţimea pentru mai mult timp după ce este sigilată sub vid. O porţie de lasagna se poate încălzi cu uşurinţă în cuptorul combi cu aburi, folosindu-se punga de vidare. Pentru a economisi spaţiu când plecaţi în vacanţă, puteţi porţiona alimentele precum fulgii de cerealele folosind sertarul de vidare.Recipientele de vidare sunt ideale pentru legume şi ierburi, care sunt alimente sensibile, precum şi pentru articolele alimentare care trebuie consumate în ziua preparării, cum ar fi carnea feliată. Trebuie doar să conectaţi recipientele la un adaptor special din sertarul de vidare, care apoi va extrage tot aerul din recipient.

Fără mâner, dar fiind dotat cu mecanismul Push2Open, sertarul de vidare EVS 6114 Clean Steel se potriveşte de minune cu designul aparatelor electrocasnice încastrate de la Miele. Sertarul poate fi deschis prin aplicarea presiunii fără folosirea mâinilor, ceea ce constituie un avantaj atunci când se transportă pungi de vidare pline cu alimente. Graţie panoului frontal cu arc, sertarul se deschide larg şi poate fi încărcat şi manevrat cu uşurinţă.

 

Specificatii
Accesorii standard
Cablu de conectare cu ştecăr 1
Pungi pentru vidare 180 x 280 mm 50
Pungi pentru vidare 240 x 350 mm 50
Cod de bare
Cod de bare 4002515666449
Confortul utilizatorului
Şine telescopice integrale pentru încărcare şi descărcare facilă Da, sertarul de vidare se deschide complet, pentru a uşura introducerea şi scoaterea alimentelor.
Mecanism Push2open Da
Setări de putere vid 1-3
Indicatoare LED pentru putere vid Da
Setări durată de etanşare vid 1-3
Indicatoare LED durată vid Da
Funcţie Stop Da
Dimensiune maximă sac în mm 250 x 350
Capacitate cameră de vid în l 8
Date tehnice
Lăţime aparat electrocasnic în mm 595
Înălţime aparat electrocasnic în mm 141
Adâncime aparat electrocasnic în mm 570
Înălţime interioară utilă în mm 80
Putere electrică totală în kW 0,3
Tensiune în V 230
Număr de faze 1
Tensiune nominală siguranţă în A 10
Lungime cablu electric (m) 1,8
Design
Panou frontal din sticlă cu comenzi cu senzor Da
Panou de comandă cu simboluri Da
Fără mânere Da
Dotări pentru confort
Pregătire pentru gătire în vid Da, "Sous vide” este un termen franţuzesc, care se referă la prepararea „sub vid”. Când folosiţi această metodă, alimentele sunt preparate la o temperatură constant redusă pe o perioadă mai lungă de timp, în ambalajul vidat din cuptorul combi cu aburi. Aspectul, forma, mineralele şi vitaminele din alimente vor rămâne intacte. Graţie sertarului de vidare, carnea, peştele, legumele şi fructele sunt pregătite în cele mai bune condiţii pentru prepararea sub vid.
Durată de depozitare mai îndelungată a preparatelor Da, graţie sigilării sub vid, alimentele rămân proaspete mai mult timp
Preparate marinate Da, intensificaţi senzaţia gustului prin vidarea mâncărurilor marinate
Gamă largă de utilizări
Etanşare preparate în vid Da, graţie sigilării sub vid, alimentele rămân proaspete mai mult timp
Preparate marinate Da, intensificaţi senzaţia gustului prin vidarea mâncărurilor marinate
Împărţirea preparatelor în porţii Da, puteţi să porţionaţi alimentele pentru preparare sau păstrare sub vid
Recipiente etanşe pentru vid Da, ierburile şi legumele dvs. rămân intacte în recipientul sepcial
Reetanşare ambalaje originale Da, pungile deschise pot fi resigilate prin folosirea setării 1
Vidarea lichidelor Da
Transportarea mancarii Da, puteti transporta mancarea deja gatita - carne pentru gratar, supe, sosuri
Siguranţă
Întrerupător de siguranţă Da
Tehnologie de vidare
Cameră de vid din oţel inoxidabil Da
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
EVS 6114 Sertar vidat incorporat, Inox https://www.mieleboutiquecluj.ro/userfiles/4af52806-1137-4e9e-8208-b97ceefc2829/products/3459123_list.jpgMiele
0 0 5 1
9900.00RON stoc limitat
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2018 Miele Boutique Cluj
designed by headstart.ro